frkcherry


Gender: Couple

Country: Norway

Member since: 09/22/2022

Rating: 0

Fans: 131

Stars: 16

VIPs: 100

Tokens: 7,150

Age: Prefer Not To Say

Sexual Preference: Bisexual

Body type: Prefer Not To Say

Hair: Brown

Eyes: Blue

Height: Prefer Not To Say

Zodiac Sign: Aries

Languages: Norwegian, English, swedish

Turn Ons: Tokens, generosity, Squirting, Anal, Bondage, Dom/sub, BDSM, showing off

More info about me

Hey! We are a fun and passionate couple who like to show off. Most of the time it's me frkcherry on cam, sometimes my boyfriend M32horny joins and we have fun together! I love generosity and being spoiled, and I love to feel EXTRA! I do what I want and when I want. But I also want you to be pleased with me! I work in the beauty industry and I love it! 


Hei! VI er ett morsomt, spennende og lekent par som elsker å vise oss fram. Som oftest er det meg Frkcherry som er på cam, noen ganger er kjæresten min M32horny med! Jeg elsker menn som er generøs og som skjemmer meg bort og får meg til å føle meg EXTRA. Jeg liker litt ekstra oppmerksomhet og å ta vare på meg selv. Jeg gjør det jeg vil og når jeg vil, det er bare å se i tips meny så får du ett lite innblikk i hva jeg tilbyr. Det kan variere;) Det er viktig for meg at når du er på prvt med meg at du føler deg sett og får nytelse!

Selger også truser og andre brukte ting om det skulle være av interesse💎My Diary

Ofc we do live show, just invite or pay before and I invite. Your pleasure is my target. and when we are two it's the same! We love to show of and do out thing for you! Show you our skills!


Jeg er her også:

https://www.modeling.com/Sarahcherry